Opinie ogłoszeniodawców

Portal WakacyjnyWynajem.pl został oficjalnie uruchomiony 12 grudnia 2008 roku. Na tej stronie będziemy publikowali opinie naszych ogłoszeniodawców na temat naszego serwisu.

Data: 11-03-2014
Od: Sedam Bisera
nr oferty: 6193 i 6200 - Chorwacja

Ponownie, chciałabym wszystkim właścicielom apartamentów, willi itd polecić stronę wakacyjnywynajem.pl. Po raz kolejny udowodnili, iż nie tylko dostarczają dużą liczbę zapytań, ale także rezerwacji. Jeszcze raz podkreślam łatwość korzystania z Państwa usług zarówno od strony użytkownika jak i administratora. Bardzo dziękuję, na pewno skorzystam z Państwa usług w przyszłym roku

-----

Data: 11-06-2012
Od: Sedam Bisera
nr oferty: 6193 i 6200 - Chorwacja

Witam wszystkich serdecznie,

Muszę przyznać, iż współpraca z portalem: "WakacyjnyWynajem.pl" zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Pomimo tego, iż współpracujemy ze sobą od kilku miesięcy otrzymałam bardzo dużą liczbę zapytań, z których wiele zaowocowało rezerwacjami. Myślę, iż w przyszłości zrezygnuję z innych reklam, ponieważ liczba gości z "WakacyjnyWynajem.pl" w tym roku, wystarczyłaby mi na cały rok.

Dodam na końcu iż portal: "WakacyjnyWynajem.pl" charakteryzuje profesjonalna i szybka obsługa. Od strony technicznej i użytkowej jest on bardzo przyjazny zarówno dla wynajmującego jak i najemcy - prosty w obsłudze z genialne skonfigurowanym kalendarzem. Bardzo dziękuję i liczę na dalszą współpracę.

Pozdrawiam,
Sedam Bisera

-----

Data: 10-02-2012
Od: Mariza Uravic
nr oferty: 4007 i 4610 - Chorwacja

I am really happy with the WakacyjnyWynajem.pl website. I have received lots of bookings so far and the service is very good! I have just renewed my adverts for another year but am hoping to stay with WakacyjnyWynajem.pl a long time!

-----

Data: 16-08-2011
Od: Jaksa Zizak
nr oferty: 2886 - Chorwacja

I must say I am very, very satisfied with your service. It provided me lots of reservations for 2011 summer season. I recommended your service to some of my friends and they did also get a lot of bookings. The season is almost finished but I already know that I will stay with you for another!

-----

Data: 04-08-2011
Od: Sandra Bayliss
nr oferty: 1490 - Bułgaria

Having advertised our apartment for 5 years on British websites, we have had the best season so far with WakacyjnyWynajem.pl. Flights from UK are expensive, so having the opportunity to reach other nationalities who can perhaps travel to Bulgaria more cheaply has been great for us. We have also had very nice, responsible and friendly families visiting who have actually thanked us for their stay which has been very refreshing. So well done and many thanks to you.

-----

Data: 16-05-2011
Od: Simon Barnes
nr oferty: 3779 - Czarnogóra

I have received many enquiries through www.wakacyjnywynajem.pl since I started advertising on your website. I have booked several families from Poland for this summer and look forward to providing a comfortable stay for them during their holiday in Montenegro. So thank you very much!

-----

Data: 28-10-2010
Od: Janina Shenkman
nr oferty: 2659 - Hiszpania

Od sierpnia do października 2010 WakacyjnyWynajem.pl zapewnił mi 4 rezerwacje. Wasza strona jest absolutnie cudowna! Myślę, że dzieje się tak, ponieważ portal jest naprawdę dobrze przemyślany i widać, że wkładacie w niego bardzo dużo pracy. Bardzo dziękuję i gratuluję udanej strony!

-----

Data: 19-08-2010
Od: Laurie Dormer
nr oferty: 1084 - Bułgaria

WakacyjnyWynajem.pl provides a wonderful service. They always reply by return to any questions I have had and when I asked them to translate my visitors instructions for the apartment into Polish they did it immediately and at very low cost. I have had a steady stream of lettings enquiries indeed almost weekly since December 2009. I am most impressed with them and have recommended then to all the other owners in the complex in which my apartment in Bulgaria is situated.

-----

Data: 14-08-2010
Od: Julian Pio
nr oferty: 1399 - Włochy

This is my first experience of a Polish website and I definitely would advise anybody searching for new customers, to try this solution which produces immediate results, presumably because they have strong position in the search engines and therefore the website should be visible to most of the Polish people willing to travel abroad.

-----

Data: 22-07-2010
Od: Dana Grubsic
nr oferty: 972 i 973 - Chorwacja

I just want to thank you and your web page WakacyjnyWynajem.pl for providing me great booking this season. Thanks to you we have two apartments booked for 2 months each and that is great because other people in Milna don't have a half of it. Also I am very satisfied with your costumer support, every time when I had a problem you helped me in a very short time. I must also add that Polish people are great as guests, very polite and leave everything clean, sending advance payment on time and at the end we become like frineds. I hope they are also satisfied with us. Thank you again and I would always reccommend you to all other owners and guests.

-----

Data: 28-06-2010
Od: Sandra Sikic
nr oferty: 1538 - Chorwacja

I want to comment your internet page. You're the best! Almost the only web page from which I take reservations. Next year I will use all kinds of comercial for my apartments on your web page... and you will be the only one.

-----

Data: 26-02-2010
Od: Neven Valev
nr oferty: 1314 - Bułgaria

We signed up with WakacyjnyWynajem.pl only a couple of months ago and the reservations we received already by far justify the cost of the advert (we invested in spotlight for 12 months and a place in the "We recommend" section on the home page). We receive e-mail and telephone inquiries almost on a daily basis and, what is more important, many of them convert into reservations. Clearly WakacyjnyWynajem.pl has very strong positions in the search engines and well organized information for the tourists. Furthermore, it was important for us that the staff uploaded our advert as no one in our hotel speaks Polish. The staff have also been very responsive to requests for changes to the ad. Please feel free to contact us if anyone is interested in more information about our experience with the website.

-----

Data: 11-08-2009
Od: Sally Thomas
nr oferty: 669 - Bułgaria

I am very happy to say that the cooperation with WakacyjnyWynajem.pl has been pretty successful so far. I have had several enquiries and 2 bookings. Many Thanks and keep up the good work!

-----

Data: 23-07-2009
Od: Alan Cleere
nr oferty: 753 - Bułgaria

I'm glad we found you! Thanks to WakacyjnyWynajem.pl we have already had several reservations and the enquires keep coming almost on daily basis! You really do a great job and we will definitely advertise with you for another season!

-----

Data: 30-06-2009
Od: Snezana Novakovic
nr oferty: 390 - Chorwacja

I'm happy to say that advertising our guest house through your website this spring has been a really good idea and a step forward. We received quite a few inquires and made at least 7 reservations through it so far. We will definitely work with you again for the next season.

-----

Data: 03-06-2009
Od: plazuj.pl
nr oferty: 196 - Bułgaria

Współpracujemy z portalem WakacyjnyWynajem.pl od pół roku i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni ze skuteczności naszej reklamy. Nadzwyczaj zadowalający jest zwłaszcza stosunek ilości zapytań do ilości rezerwacji. Portal naprawdę działa i z pewnością nadal będziemy się na nim ogłaszać!

-----

Data: 17-03-2009
Od: Jarosław Bednarz
nr oferty: 279 i 280 - Bułgaria

Zarejestrowałem się na portalu i w pierwszej połowie lutego 2009 dodałem swoje dwie oferty na wynajem apartamentów w Bułgarii. W międzyczasie wykupiłem ofertę wyróżnioną i w ciągu miesiąca mam 3 rezerwacje na w sumie 6 tygodni. Nie wiem jak Wy to robicie, ale tak trzymać!

-----

Data: 10-03-2009
Od: Andrea Vitale
nr oferty: 437 - Włochy

The website works really good! I paid for the translation service and joined at the very beginning of March 2009. I had the 1st reservation after a week!

Dla ogłoszeniodawców

Jeżeli masz pytania dotyczące portalu lub potrzebujesz pomocy przy zamieszczeniu swojej oferty, skontaktuj się z nami.

Pracujemy od poniedziałku do piątku od 9:00 do 17:00.

Tel.: +48 (71) 725 87 19
Tel. kom.: +48 697 822 561

Formularz kontaktowy

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowych ofertach i promocjach zapisz się do naszego newslettera.

Zapisz się Chcę zrezygnować z subskrypcji

Zareklamuj swoją nieruchomość

Jeżeli oferujesz noclegi i/lub posiadasz kwatery prywatne nad morzem lub w górach, w Polsce, Bułgarii, Hiszpanii, Chorwacji, we Włoszech lub w jakimkolwiek innym kraju, zamieść swoją ofertę wynajmu na naszym portalu.

Jesteśmy pierwszym polskim portalem promującym tanie wczasy i tanie wakacje, który postawił na jakość i przejrzystość ofert wynajmu z całego świata. Ilość zapytań i rezerwacji, które generuje WakacyjnyWynajem.pl oraz docierające do nas opinie Internautów są dla nas dowodem na to, że polski Internet czekał na taki serwis!

Roczna prezentacja oferty na naszym portalu kosztuje ZALEDWIE 109zł netto, czyli w przeliczeniu TYLKO ok. 9,00zł na miesiąc! Nie zwlekaj i spraw aby Twój apartament, willa, pokój lub dom pod wynajem na wakacje zaczął pracować dla Ciebie bardziej efektywnie niż kiedykolwiek wcześniej!

 

Reklama

<

Oferty wyróżnione

>
noclegi w Bułgarii - Wybrzeże Morza Czarnego - Kompleks Midia Grand Resort

Apartament w Bułgarii

Wybrzeże Morza Czarnego

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 4 osoby
  • od 115 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartament Peristil w sercu Splitu

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 5 osób
  • od 316 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Brac - Luksusowy apartament w Willi Anna

Apartament w Chorwacji

Wyspa Brac

  • 4 pokoje (3 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 601 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartament Luka 1

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 4 pokoje (3 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 470 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartmenty Telban (2+2)

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 4 osoby
  • od 177 zł za nocleg
noclegi w Bułgarii - Wybrzeże Morza Czarnego - Apartament Imperial/Crown (2 pokojowy)

Apartament w Bułgarii

Wybrzeże Morza Czarnego

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 5 osób
  • od 209 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartament Okrug

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 5 pokoi (4 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 363 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Ciovo - Apartament Sanda 3

Apartament w Chorwacji

Wyspa Ciovo

  • 5 pokoi (4 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 350 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Istria - Apartament C1 w willi Bubi

Apartament w Chorwacji

Istria

  • 4 pokoje (3 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 461 zł za nocleg
noclegi w Bułgarii - Wybrzeże Morza Czarnego - Apartament Tropico Rawda

Apartament w Bułgarii

Wybrzeże Morza Czarnego

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 100 zł za nocleg
noclegi w Bułgarii - Wybrzeże Morza Czarnego - Diamant Residence (2 pokoje)

Apartament w Bułgarii

Wybrzeże Morza Czarnego

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 4 osoby
  • od 140 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Ciovo - Apartament Ljube 2

Apartament w Chorwacji

Wyspa Ciovo

  • 4 pokoje (3 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 368 zł za nocleg
noclegi w Polsce - Wybrzeże (nad morzem) - Apartament w hotelu 'Sand Hotel' w Kołobrzegu

Apartament w Polsce

Wybrzeże (nad morzem)

  • Studio
  • max. 4 osoby
  • od 200 zł za nocleg
noclegi w Polsce - Wybrzeże (nad morzem) - Apartament Kalla

Apartament w Polsce

Wybrzeże (nad morzem)

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 5 osób
  • od 140 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartament w Willi Opera

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 5 osób
  • od 306 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Ciovo - Apartament 2 w willi Selena

Apartament w Chorwacji

Wyspa Ciovo

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 6 osób
  • od 158 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Dalmacja - Apartament w Marinie (H2/A2)

Apartament w Chorwacji

Dalmacja

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 4 osoby
  • od 177 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Ciovo - Apartament Alpha 7

Apartament w Chorwacji

Wyspa Ciovo

  • 4 pokoje (3 sypialnie)
  • max. 8 osób
  • od 394 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Ciovo - Apartament Simba 3

Apartament w Chorwacji

Wyspa Ciovo

  • 2 pokoje (1 sypialnia)
  • max. 4 osoby
  • od 159 zł za nocleg
noclegi w Chorwacji - Wyspa Brac - Apartament Stary Młyn

Apartament w Chorwacji

Wyspa Brac

  • 3 pokoje (2 sypialnie)
  • max. 6 osób
  • od 316 zł za nocleg